1

Zoeken...

DIISH Keukenset, warm grijs

$ 85,09

(incl. BTW (excl. verzendkosten))

Items in stock

Product omschrijving

De nieuwe DIISH afwasset van Zone Denmark - een strakke en verfijnde toevoeging aan uw keuken. Met compromisloze kwaliteit in zwart en wit belichaamt deze set de perfecte balans tussen vorm en functie.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze afwas set ontworpen om lang mee te gaan. De perfecte verhoudingen van elk stuk zijn zorgvuldig gekozen om maximaal comfort en efficiëntie tijdens het gebruik te garanderen. Of u nu afwast of gewoon schoonmaakt, deze set heeft alles wat u nodig heeft om het werk in een handomdraai te doen.

De DIISH afwasset heeft een compleet ontwerp, inclusief afwasborstel, zeepdispenser en afdruiprek. Elk stuk is vakkundig vervaardigd met aandacht voor detail, waardoor deze set een waar kunstwerk is.

Met zijn strakke zwart-witte ontwerp is deze afwasset niet alleen functioneel, maar voegt hij ook een vleugje verfijning toe aan uw keuken. Het is de perfecte keuze voor degenen die het allerbeste eisen in zowel kwaliteit als stijl.

Verbeter uw afwasroutine met de DIISH afwasmachine van Zone Denmark. U zult niet teleurgesteld zijn door de duurzame kwaliteit en zorgvuldig samengestelde details van deze prachtige set.

Contacteer onze 'design lovers'