1

Zoeken...

UME Linnenmand, wit - Ø 40 cm & h 54 cm

    New

€ 99,95

(incl. BTW (excl. verzendkosten))

Items in stock

Product omschrijving

De UME wasmand van Zone Denmark is de perfecte combinatie tussen design en praktische functionaliteit. Deze wasmand is ontworpen om uw wasroutine te vereenvoudigen en het organiseren en dragen van uw wasgoed tot een moeiteloze ervaring te maken.

Met een gemakkelijk te tillen deksel is deze wasmand perfect om uw wasgoed in op te bergen en uit het zicht te houden. De mand is echter ook voorzien van een handige opening in het midden, zodat u er kleinere stukken zoals sokken in kunt doen zonder telkens het deksel te moeten verwijderen.

Voor extra gemak heeft de wasmand uit de UME-serie ook twee kleinere openingen aan de zijkant die dienen als handvatten, zodat u hem gemakkelijk kunt verplaatsen in uw huis of naar de wasserette.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze wasmand niet alleen duurzaam maar ook organisch in ontwerp, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elke kamer in uw huis. Of u nu uw wasroutine wilt vereenvoudigen of een vleugje elegantie aan uw inrichting wilt toevoegen, de wasmand uit de UME-serie is de perfecte keuze.

Contacteer onze 'design lovers'

Deze website maakt gebruik van cookies! Bekijk ons cookiebeleid