1

Zoeken...

ECLIPSUM UX Volledig zwart, rond, 3 x 3 m - Zwart, inclusief mobiele basis UX

€ 6.950,00

(incl. BTW (excl. verzendkosten))

Items in stock

Product omschrijving

Maak kennis met de EclipsumUX Full Black, een toonbeeld van ontwerp en praktische functionaliteit. Deze paraplu combineert verfijning met de nieuwste functionaliteiten en is niet zomaar een middel om jezelf te beschermen tegen de zon; het is een designstatement. Met oog voor detail vervaardigd, is de EclipsumUX ontworpen voor degenen die zowel esthetiek als prestaties waarderen.

Onderscheidend Ontwerp: De EclipsumUX beschikt over een stijlvolle, ronde luifel met een diameter van 3 meter, uitgevoerd in een elegante Colorum Black stof. Deze stof ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ontworpen voor duurzaamheid en weerbestendigheid. Het frame is gepoedercoat in Full Black RAL 9005, wat zorgt voor een lange levensduur tegen de elementen.

Veelzijdig en Gebruiksvriendelijk: Dit model wordt geleverd met een robuuste bijpassende voet, afmetingen (B) 912 x (L) 912 x (H) 190 cm, inclusief een wielset voor eenvoudige verplaatsbaarheid. De voet is ontworpen om te worden gemonteerd op vaste oppervlakken zoals beton of hout, of kan worden gecombineerd met een Umbrosa-basis, wat flexibiliteit in plaatsing en gebruik biedt.

Gebouwd voor Comfort: De EclipsumUX is meer dan alleen zijn uiterlijk. Het is ontworpen om maximaal comfort te bieden door ruime schaduw te creëren, zodat u kunt genieten van buitenruimtes zonder de hardheid van direct zonlicht. Zijn ronde rotatieondersteuning maakt aanpassingen van 90 graden mogelijk, waardoor u altijd de perfecte hoek hebt.

Ideaal voor residentiële patio's, chique cafés of luxe resortomgevingen, de EclipsumUX Full Black paraplu brengt een vleugje klasse en innovatie in elk buitengebied. Het is niet zomaar een paraplu; het is een upgrade voor uw buitenlevensstijl.

Ontdek dit prachtige stuk vandaag nog op onze website en til uw buitendecoratie naar een hoger niveau met de EclipsumUX Full Black. Waar stijl functionaliteit ontmoet, daar vindt u Umbrosa.

Tutorial ECLIPSUM

ECLIPSUM - Installation movie

ECLIPSUM Demo movie 

ProductcodeECLIPSUMFULLBLACK_UX
DesignerNG Design
DiameterØ 3 m
AfmetingenUmbrella box: 247 cm x 53 cm x 39 cm | 50 kg
Made in
Ontworpen in BelgiëBelgië
Contacteer onze 'design lovers'