1

Zoeken...

ANEMONE MILK Bord M - Ø 24 x h 1.3 cm

€ 48,80

(incl. BTW (excl. verzendkosten))

Items in stock

Product omschrijving

'MIDNIGHT FLOWERS', een prachtig 120-delige porseleinen servies, weerspiegelt de artistieke visie van Marni. Het Italiaanse luxemodehuis staat bekend om zijn onderscheidende mix van materialen en kleuren, evenals de gedurfde explosie van prints en vormen en brengt nu een collectie die fashion en tafelen naadloos combineert

Elk stuk binnen de collectie (van borden en kommen tot kopjes, schotels en theepotten) werd voorzien van een betoverend, hand-geïllustreerd bloemenmotief door Francesco Risso, Creatief Directeur van Marni. Het verfijnde bloemepatroon is aangebracht op het fijne bone china via een zorgvuldig decal applicatieproces. Een laatste glazuurlaag versterkt zowel het visuele aspect als de duurzaamheid van het servies.

De lichtjes asymmetrische vormen accentueren de manuele afwerking en de kwaliteit van het porselein. Een zacht en harmonieus kleurenpalet van mauve, groenblauw, roze en tonen van limoen omhult de collectie. Deze doordachte kleurensymfonie roept een gevoel op van hamonieuse interactie tussen diverse patronen, een geeft een uitnodigende en speelse energie aan elke eetervaring.

Met 'MIDNIGHT FLOWERS' laat je de wereld van high fashion and culinaire kunst op een unieke wijze samensmelten op je tafel.

 

ProductcodeB9223103-307
DesignerFrancesco Risso
MateriaalBone China
DiameterØ 24 cm
Contacteer onze 'design lovers'